Wilt u een cursus EHBO op locatie? Eén van onze EHBO-instructeurs komt graag bij u langs om de mogelijkheid van een cursus EHBO op locatie te bespreken.

Een Reanimatie & AED cursus op school of kantoor, overdag of ’s avonds? Een cursus EHBO aan baby’s en kinderen op de kinderopvang op woensdag? Met jouw sportteam alles weten van EHBO bij sportletsels? Op het werk, op school, bij jou thuis… waar je maar wilt.

 

Er is veel mogelijk. Zo heeft het EHBO-vereniging Deventer Colmschate specifieke EHBO-cursussen voor het onderwijs, jeugd EHBO, EHBO bij Drank en Drugs  en een cursus reanimatie en AED gebruik.

 

Doe een vrijblijvende aanvraag

Vul onderstaand aanvraagformulier geheel vrijblijvend in – liefst zo volledig mogelijk – en je ontvangt een voorstel op maat. Hou er rekening mee dat het minimale aantal deelnemers zes is. Ook onze mogelijkheden voor een aangepaste cursus zijn erg groot.

 

Vergoeding door zorgverzekeraars

Wist je dat het volgen van een cursus EHBO op locatie ook in veel gevallen vergoed kan worden? Een EHBO cursus wordt door de meeste zorgverzekeraars in het aanvullend pakket vergoed (mits cursisten individueel inschrijvingskosten betalen).

 

We komen graag met je in contact om concrete afspraken te maken

Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij je een concreet voorstel doen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de aanvraag door te spreken.

 

  Waar  Wanneer  Voor wie


  Wat

  Hoe wil je leren?

  Zijn de cursisten in het bezit van een geldig certificaat?

  Gewenste inhoud van de cursus

  Gewenste cursusduur

  Toelichting/opmerkingen

  Contactgegevens  Partners