Hulpverlening bij evenementen is vaak een onderdeel van de gemeentelijke vergunning.

 

Sportwedstrijden, evenementen of concerten, waar veel mensen bij elkaar komen, is de aanwezigheid van gediplomeerde EHBO-ers noodzaak. Organisatoren van evenementen, sportwedstrijden etc. zijn verantwoordelijk voor het organiseren van EHBO op de locatie.

 

Hiervoor kan een beroep gedaan worden op de vrijwilligers van EHBO vereniging Deventer Colmschate. Doet u een beroep op de vrijwilligers van onze vereniging, dan wordt in overleg bepaald hoeveel EHBO-ers gewenst zijn. Dit is o.a. afhankelijk van de locatie en het aantal mensen dat verwacht wordt bij het evenement. Ons beleid is dat er minimaal 2 EHBO-ers van onze vereniging inzetbaar moeten zijn. De coördinatie van de hulpverlening is in handen van de coördinator hulpverlening.

 

Aanvragen voor hulpverlening

Aanvragen voor hulpverlening kunnen worden gedaan met het aanvraagformulier dat u hier kunt downloaden. De aanvraag moet tenminste 3 weken vóór aanvang van het evenement in ons bezit zijn. Door uw aanvraag tijdig in te dienen is de kans groter dat wij u kunnen helpen.

 

Vroegtijdig aanvragen voorkomt teleurstelling. Dit biedt ons tevens de gelegenheid met u mee te denken en te overleggen 0ver de inzet van het aantal hulpverleners, maar ook over het huren van diverse materialen zoals b.v. de AED, die hebben wij namelijk in eigen beheer.

Partners